Kondomien verkkokauppa – Ehkäisyvälineet internetistä

Kondomien verkkokauppa – Ehkäisyvälineet internetistä

Kondomikauppa.com

Yleisesittely

Kondomikauppa.com on suomalainen kondomiverkkokauppa. Erilaisten kondomien lisäksi kaupan tuotevalikoimasta löytyvät pienet liukuvoidepakkaukset. Verkkokaupan kondomivalikoima on erittäin laaja ja peruskondomien lisäksi valikoimasta löytyvät erikoiskondomit kuten makukondomit, pimeässä hohtavat kondomit sekä suurikokoiset kondomit. Normaalien kondomipakkausten lisäksi tarjolla on myös kondomitukkupakkaukset. Valikoimasta löytyvät kaikki tunnetuimmat kondomimerkit kuten Durex, RFSU, Unilatex sekä Saninex. Verkkokaupan toimituskulut ovat ilmaiset kaikissa yli 10€ tilauksissa.

Tuotekategoriat

  • Kondomit
  • Makukondomit
  • Erikoiskondomit
  • Liukuvoiteet
  • Kondomi tukkupakkaukset

Maksutavat

Verkkokaupassa maksutapoina toimivat yleisimmät maksukortit, pankkien verkkomaksupainikkeet, lasku ja osamaksu, Klarna tili sekä Paypal.

Toimitustavat

Verkkokauppa toimittaa tilauksen Postin kirjeinä, paketteina sekä SmartPost paketteina

Arvostelu

Kondomikauppa.com on luotettava vaihtoehto mikäli haluat tilata kondomit netistä. Verkkokaupan tuoteskaala on erittäin laaja ja laadukas. Verkkokaupan hintataso on kilpailukykyinen muihin liikkeisiin verrattuna. Erittäin mukava lisä verkkokaupassa on tukkupakkauksissa myytävät kondomit. Verkkokaupan toimitus oli nopea ja tilaamamme tuotteet saapuivat huolelliseti pakattuna tilausta seuraavana päivänä.

 

Leave a reply