Hamppufarmi.fi – Hyötyhampputuotteet

Hamppufarmi.fi – Hyötyhampputuotteet

Hamppufarmi.fi

Yleisesittely

Murtolan HamppuFarmi on osa Murtolan maatilan kasvinviljelytilaa, ja Auranmaan hunajaa, joka sijaitsee Lounais-Suomessa Marttilan kunnassa. Tilan tuotantokasveihin kuuluu ohra, vehnä, ruis ja öljyhamppu. HamppuFarmi viljelijä perheeseen kuuluu Ville, Virve ja Elias-poika.

Hampunviljelyyn kiinnostus alkoi vuonna 2013, jolloin Turun Ammattikorkeakoulun hyötyhamppu hankkeesta kyseltiin kiinnostusta kokeilla mehiläisten pölytystä hamppupellolla. Ajatuksena oli saada hamppuhunajaa ja tutkimustietoa hyötyhamppu projektille. Hamppuhunajaa ei saatu, mutta kiinnostus öljyhampun viljelyyn silti säilyi, vaikka alkuun olikin uuden kasvilajin kanssa paljon opittavaa.

Vuonna 2014 valmistui uusi tuotantorakennus, jossa pystymme säädösten mukaan jalostamaan ja pakkaamaan hampunsiemen- sekä hunajatuotteet.

Tuotekategoriat

  • Hyötyhampputuotteet sekä hunajatuotteet

Maksutavat

Yleisimmät maksukortit sekä pankkien verkkomaksupainikkeet. Collector osamaksu ja lasku.

Toimitustavat

Verkkokauppa toimittaa tilaukset Postin paketteina.

Arvostelu

Verkkokaupan tuotevalikoima on äärimmäisen uniikki. Kotimaisia terveystuotteita myyvänä verkkokauppana Hamppufarmi edustaa vähemmistöä suomalaisen verkkokaupan kentällä. Verkkokaupan navigointi on yksinkertainen ja kauppa tarjoaa paljon tietoa tuotteiden ympäriltä. Kaupan toimitus on nopea ja tilaus saapui perille kolmantena päivänä tilauksesta.

Leave a reply